perjantaina, lokakuuta 09, 2009

WTF nyt taas, ranskalaiset/babelfish?!

Uhmasin hulluja päiviä ja dieettiäni ja kävin Stockmannilla niin että haaviin tarttui Soignonin 6 palets de chévre, uunivalmiita vuohenjuustopyörylöitä. Mutta ottakaa nyt sitten näistä lämmitysohjeista selvää. Ensiksi käsketään lämmittää uuni (position grill!) 200 asteeseen. Sitten juustot levitetään leiville ja lämitetään 160 asteisessa uunissa 5 minuuttia check this...et en laissant la porte de four overte! eli uunin luukku auki?! Mitä helvetin järkee tässä nyt taas on, ensiksi uuni lämmmitetään, sitten otetaan että se on vähän kylmempi ja sitten vielä pidetään uuninluukkua auki?! Luulin että Monoprixin automaattikassat oli jo ranskalaisten älynväläyksistä se kaikista oudoin, mutta tämä ottaa jo caken et chantilly. Ja bloody hell jos noi juustot ei ole hyviä.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti