sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

Oldie McOldOld

Tämä oli nyt sitten se virallinen Jimmy Choo-viikonloppu ja muotiblogit ovat menneet apeshit. Ouluhan on niin vähäpätöinen fashion capital (viime kesän suurin red carpet-tilaisuus täällä oli JamppaTuomis-yhteislauluilta, I KID YOU NOT!) ettei tänne kyseisiä vermeitä edes tullut. Enkä tiedä onko se oikeastaan niin suuri ongelma tai sitten olen vanha, mutta nuo ChooChoo-kamat on aika karseita kaikki.

Sen sijaan täytyy vakavasti alkaa suunnitella reissua Tampereelle, katsokaas tätä. Voisin noista hatuista ottaa minkä tahansa (suikka! kuinka ihanaa aikaa elämme kun Mansesta saa suikkia! Eikä ole edes sota! tai TKLän virkapukuvarasto!), ja sen Mirkka Metsolan (joo, se muodin huipulle-tyyppi joka teki ensimmisessä jaksossa se uberhaluttavan mustavihreän flapper-mekon) mustavalkoisen mekon jos kuvasta saisi selville minkälainen se oikeasti on. Tampereen sijaan (on, jeez. nyt telkusta tuo Mensa-Esan ja sen chickadeen puhelu, oonko ainoa jolle tulee jotenkin likainen olo? Jopa jotenkin intiimimpää kuin Tuijan (Tuija is back, rejoice!(Wohoo, klammerit inside of klammerit-ennätys)) vulvapaljastukset) menen kuitenkin Helsinkiin, jos joku tietää mistä Mirkka Metsoloita (tai noita hattuja) saa Helsingin suunnalta niin kommenttia kiitos. Google is a bastard today.

And oh, watch this space, heti kun saan kuvaustekniikan sortattua, pistän Huutonettiin myyntiin vaatekaappini vähälle käytölle jääneitä, ja nyt jo liian isoja, mutta totally cuteja vermeitä!


0 kommenttia:







Lähetä kommentti