sunnuntaina, joulukuuta 20, 2009

Daddalie loves osa 1

Ihmiset uskovat Gwyneth Paltrowta ja Rachel Zoeta, niin miksi sitten eivät minua? "Daddalie loves" on blogini uusi osio jossa esittelen teille tuotteita ja liikkeeitä jotka saavat minut unohtamaan hetkeksi sen että minun pitäisi oikeastaan olla pimeässä nurkassa nirhaamassa ranteitani auki muovilinjaalilla.

Daddalie loves S&W Petite-Cut Tomatoes

Vaikka nämä kaupassasi saattavatkin sijaita siinä tomaattimurskien vieressä, älä pelästy. Tässä on aivan loistotuote. Purkki sisältää miedosti maustettuja militantin tasakokoisia, napakoita tomaattikuutioita. Makuja on kaksi: Jalapeno ja Sipulivalkosipuli. Hiukan sivilöimällä nestettä pois, näistä saa oivan pikapäällysteen bruchetalle tai texmex-täytteen. Keittäessäsi riisiä sekoita mukaan purkillinen Jalapenotomaattikuutioita ja yhden sitruunan mehu juuri ennen kuin riisi alkaa olla valmista, niin saat kokonaisen aterian käsittämättömän pienellä vaivalla.

Ainoa huono puoli näissä tommaatikuutioissa on saatavuus. Oulussa näitä en ole nähnyt muualla kuin Limingantullin Prismassa. (Mutta nyt kun olen näitä endorsannut niin eiköhän niitä ilmesty joka elintarvikeliikkeeseen.) Yksi purkki maksaa 1.52.


0 kommenttia:Lähetä kommentti