torstaina, joulukuuta 10, 2009

Viimevuosina kaikilla julkuilla on ollut omat hajuvesi-, vaate-, kenkä-, koru- ja laukkumallistonsa. Ideana on kai se että julkkiksen markkinoimia vermeita käyttäessään me tavallisetkin talliaiset tuntisimme itsemme hetken aikaa glamurööseiksi ja jakaisimme julkkiksen glamuröösin elämäntavan.

Mutta jotenkin on hiuan vaikea käsittää pitääkö se julkkisbrändi levittää ihan näin pitkälle: BabyPhat* sairaalatyövaatteet . This shit is real. Ilmeisesti ei Suomessa lentäisi, kun asiakaskunta on pitkälti kuntayhtymiä yms. julkishallintoa (Paitsi Rolf Nordströmin klinikka! Olisiko ihanan high class rasvaimua jos hoitsut olisi pukeutuneita pantterikuvioihin!) mutta Jenkeissä kai aika usein henkilökunta ja ainakin harjottelijat ja vapaaehtoiset joutuvat hankkimaan itse työvaatteensa.

Kuinka joku voi erota aina niin herttaisesta Wenzukasta?! Tuntuu siltä kuin joku(ilmeisesti Mr. Antti Kurhinen, hänhän toivoo tekevänsä jotain josta jää merkki historiaan) olisi hyökännyt liekinheittimillä muumilaaksoon ja jättänyt kärventyneet Nipsunraadot jälkeensä. Wenzel, eronnut. Ei voi uskoa. No eiköhän se äkkiä löydä jonkun mukavan suomenruotsalaistädin rinnalleen, sekun on niin herttainen. Ja sen tädin nimi on aika varmasti Benita. Ne on aina Benitoja.

Wenzelistä tulee minulle aina mieleen tietysti antiikki ja antiikista hopeiset lehmäkermakot. Probably modern Dutch. *sneer*


*Yes, Jiikster, your favorite


0 kommenttia:







Lähetä kommentti