sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Daddalie loves Vilmas svart&vit knäckesticks

Stockmannilla silmiini osui omituisen industrial-tyyppiset uudet pahvipakkaukset jossain siinä carr's table watereiden (which Daddalie also loves) ja grissinitikkujen (which daddalie also loves, eli ei mikään ihme että haahuilin kyseisellä hyllyllä) välimaastossa. Ne olivat Vilmas knäckesticksejä, seesam- ja seesamunikkomaustettuina versioina. Päätin kokeilla jälkimmäisiä ihan vaan jo pakkauksen takia. Luulin että näissä olisi joku terveysurpoilumaku (eli olisivat mauttomia) mutta ei! Nämä olivat aivan ehdottoman hyviä, ohuenohuita ja kovia. Ei mitään höttönäkkäriä vaan sellaista kunnollista, ratuleivän tyyppistä keksiä. Päällä on siemeniä reilusti, koko pinta on täynnä siemeniä, niin että mitään rasvaa ei siihen päälle edes kaipaa.

Kuitupitoisuus on 10% ja kaloreita 100gssa 380 (nettisivuilla lukee 398?), rasvaa 9 g (nettisivuilla 11,3, whats up with you swedes?!), mutta se on sitä hyvää siemenrasvaa! Joten viikonlopun snackstuotteeksi paketti (190g) noita rankaisee kroppaasi 760 kaloria, kun pussillinen (350g pussi Taffelin sips sileitä) sipsejä lyö tiskiin 1900 kaloria. Tosin tunnetteko ketään joka pysyy syömään sen inhan sipsihileen sieltä pussin pohjalta? Joka tapauksessa, Daddalie loves Vilmas knäckesticks. And Taffel Sips Sileä-chips miinus pussinpohjahile. And Carr's Table Waters with a thick coat of Voimariini. And Grissinisticks. Kuten Oprah kerran sanoi ohjelmassaan: I AM THE SNACKER QUEEN!

Vilmas Svart&Vit Knäckesticks

Hinta oli joku naurettava Stocka-tyyppinen 5 euroa, ja tuskin siitä laskee kun nettisivujen mukaan kyseessä on joku mytomspunnen tuote, jota valmistetaan rakkaudella vain pieniä määriä.

1 kommentti: