tiistaina, helmikuuta 23, 2010NY, NY!

Alkaa taas pahasti näyttää siltä että jonkinlainen työttömyys tai pakkoloma on tiedossa. Tosin ennen kuin työt loppuu, koko työ näyttää menevän ihan pähkinöiksi, joten ainoa tapa miten pidän pääni järjestyksessä on suunnittelemalla matkaa. Johonkin. Hetken suunnittelin taas junaristeilyä pitkin itä-eurooppaa, mutta nyt olen päätymässä New Yorkin puoleen. Kävin Nykissä -98 ja siitä jäi ikuisesti kaipaus palata, vähän kuten Pariisiin ja Wieniinkin. Joten nyt kysynkin teiltä, kokeneemmat matkaajat, mistäpäin kaupunkia kannattaa varata hotelli? Tietenkin tämä riippuu siitä mitä aikoo tehdä, mutta en oikeastaan sitäkään tiedä vielä. Aion tehdä vähän kaikkea, mutta en erityisesti mitään. Viime kerralla olin upper west sidellä, siinä Zabar'sin kohdalla ja sehän oli erittäin pittoreskia seutua, mutta olisiko sittenkin kätevämpää majottua johonkin midtownin megahotelleista? Tai sitten johonkin downtowniin, mutta mikä siellä on kivaa seutua ja mikä sitä pirun erämaata, jossa hortoilin päivän viime matkalla. Ja sitten jos oikein haluaa alkaa suunnittelemaan, niin olen katsonut pariksi viikoksi vuokra-asuntoa, mutta hittoako niistä tietää miten sinne saa maksettua rahaa jollekin yksityisille vuokranantajille. Ja jostain Brooklynistä nyt vielä vähemmän tiedän minne kannattaa majottua.

Kauhean älykästä tietysti että pyydän mielipiteitäni juuri ennen kuin menen puukottamaan kommenntitoimintoa uuteen uskoon, mutta jospa tämä menisi kivuttomasti.

2 kommenttia:

  1. Ou jee, nyt tää kommentointi ainakin toimii. Eilen aukesi vaan valkoinen ikkuna.

    En osaa neuvoa majoituksessa, mutta haluaisin tietää, että mitä iankaikkista tuolla lautasella tuossa kuvassa oikein on?!?

    VastaaPoista
  2. Toissa vuonna asuimme Washington Jefferson hotellissa, jota voin suositella. Huone oli pieni mutta siisti.
    http://www.wjhotel.com/index.php

    VastaaPoista