lauantaina, elokuuta 28, 2010

No sweat, oh guardian of wisdom!

Näin viime yönä unta että olin jossain metsässä ja yhtäkkiä metsäpolun kivet alkoivat hyökkäillä päälleni samaan tapaan kuin kivet Commander Keen: Goodbye, Galaxy!-pelissä. Toki minun tämän jälkeen piti imutella kys. peli koneelleni. Ja onko hiukka huolestuttavaa että lihasmuistini edelleen muistaa pelin salakäytävät?

No en minä ole hakannut Keeniä ihan koko päivää. Olen ehtinyt myös käydä tarkastamassa syysuutuuksia vaatekaupoissa. Mikä siinä on että aina tekee mieli hankkia juuri sellaisia vermeitä jotka muistuttavat niitä jotka on sinä aamuna valinnut päälleen? Tänään laitoin tweediä päälle (koska syksy = tweed!) niin heti alkoi kädet hamuamaan ratsastushousuja ja nahkavöitä. Hankinkin ratsastushousujen malliset housut Vero Modalta ja ihanan beigen villatakin InWearilta.

Kokeilin myös Ril'sin syysmallistoon kuuluvaa neuletakkia jossa oli duffle-takin typpiset nappulat ja omituiset kierteiset epoletit olkapäillä. Hengarilla takki näytti ihanasti siltä että se kuului jollekin Evelyn Waughin tervehenkiselle sankarittarelle, sille ainoalle joka lähti miesten mukaan country housen perinteiseen ketunmetsästykseen, samalla kun jostain Lontoon oopiumluolasta esiinkaivettu serkku ei edes herää niin aikaisin että ehtisi aamiaiselle. Sitten kokeilin kyseistä takkia Stokan kokeiluhuoneissa (niissä siellä perällä joita kukaan muu kun minä ei käytä, hyss!) ja järkyttävyys paljastui. Takki näyttää ihan siltä kuin olisi pukeutunut Pedobeariin! Käynnykuvani on huono, mutta menkää itse katsomaan stokalle tai muihin hyvinvarustettuihin ril's-jälleenmyymälöihin. Se on neulottu Pedobear!


Ostin kaikkea muutakin, vaikkei pitänyt, kuten lävikön joka seisoo omilla jaloillaan, leikkuulaudan joka kerää nesteet (how freaking awesome kun kalttaa tomaatteja!), uudet talvisukkahousut ja meikkejä! Meikä on viimeksi meikannut joskus kun kultarakasihana oli vielä elossa. Sitten tietysti ostin uusimman seiskan koska siellä oli Timo T.A. Mikkosen ja hänen nuorikkonsa 10-vuotismuisteluhaastattelu. It was glorious.


0 kommenttia:Lähetä kommentti