perjantaina, syyskuuta 03, 2010

Remember the time when you couldn't google shit?

Joskus ennen muinion piti mennä kirjastoon jne kokeakseen ja oppiakseen jotain. Nyt olemme niin tottuneet netin kaikkivoipaisuuteen että minä ainakin hajoan täysin jos yhteyteni tähän Borgkuutioon katkeaa. Vielä käsittämättömämpää on jos netistä ei yksinkertaisesti löydy jotain. Kuten tänään. Vertailin eri ranskisannosten kalorisisältöjä, 'cos I need to know this stuff, kun huomasin että hesburgerin kotisivuilla mainostettiin Bombay Bites:jä 4 kpl 2 euroa. Mitä helvettiä on Bombay bites, kysyin itseltäni. Mutta alas, ei antanut Hesburgerin nettisivut lisätietoa. Tai google. Jos olisin täysissä ruumiin voimissa, jota en ole, koska aika massiivinen flunssa iski heti kun sain kuun vaihteen työt töissä valmiiksi, kipaisisin ihan Hesburgeriin katsomaan mitä ikinä on Bombay Bites. Joten jos joku siellä on viime aikoina käynyt Hesburgerissa,(god knows why, niiden ranskikset on uskomattoman boring) kertokaa nyt jo vähän äkkiä mitä ne on.

3 kommenttia:

  1. Itselläkin tuli internetin kaikkivoipaisuuden raja vastaan kun yritin etsiä subtitlejä vanhalle lempparipiirretylle, tanskalaiselle Samson&Sallylle. Ei ole. En voi uskoa. Pitää vissiin opetella tanskaa sitten.

    VastaaPoista
  2. Hakiessani Googlessa ihan samaa, eli tieto siitä mitä hittoa on Bombay Bites, päädyin sivullesi! Tarttis ehkä pistää pikkuisen palautetta Heselle?..

    VastaaPoista
  3. Sisältää tuorejuustoa ja jalapenoa, ulkoa rapea ihana pinta! Parasta herkkua päällä maan!

    VastaaPoista