lauantaina, helmikuuta 12, 2011

Lauantain miäs!

Tämän lauantain mies on sellainen joka on aina häilynyt jossain miesradarillani haaleana valopilkkuna mutta vasta viimeaikoina on täysillä räjähtänyt päähän kuinka ihq kyseinen mies on.
DUM DUM DUM! Marimekon Mika Ihamuotila on lauantain mies! Katsokaa nyt itse, voiko olla mitään noin kunnollisen näköistä? Ja komeaa?! Onko mitään seksikkäämpää kuin kunnollinen ja komea? Ja ilmeisesti brainsejä ja rahaakin on ihan omiksi tarpeiksi, ja vielä vanhaa rahaa kaiken lisäksi, joka on aina silleen kunnollisempaa kuin uusi nousukas-raha.

Voin kuvitella kuinka järjettömän ihanaa olisi spatseerata Aleksanterinkadulla Mika Ihamuotilan käsipuolessa. Me olisimme molemmat sivistyneitä ja kunnollisia ja hakisimme Stockan herkusta vähän iltapalaa ja minua ei yhtään haittaisi vaikka joku vanha tuttu sattuisi näkemään meidät. Joo, meikä on saanut kampitettua tälläisen kunnollisen, komean ja ihanan miehen, niin, ette varmaan uskoneet että se olisi mahdollista crazyassdaddalta?

Ainoa miinuspuoli olisi tietty sitten se että Linnan juhliin pitäisi pukeutua johonkin Marimekkoon, mutta kaipa tuo olisi aika pieni ongelma sen rinnalla että töistä saisi tulla kotiin tuollaisen komistuksen luokse.

4 kommenttia:

 1. Based on your recent Lauantain mies we have some suggestions for you:

  Billy Crudup

  VastaaPoista
 2. Sori, Billy Cudrupilla Google images antaa PLENTY OF UGLY!
  Based on my recent Lauantain mies suggestaisin itselleni lähinnä Ed Stoppardia joka näyttelee perheenpäätä uudessa Upstairs, downstars, reloadedissa:
  http://images.dailyexpress.co.uk/img/dynamic/10/285x214/213371_1.jpg

  VastaaPoista
 3. Käytäiskö sit muka töissä, jos miehenä olisi tuollainen komistus?

  VastaaPoista
 4. Hell yeah kävisin, ainakin jos työpaikka olisi yhtä mukava kuin tämä nykyiseni. Tosin voisin tietty sopia jonkun osapäiväjärjestelyn että minulle jäisi aina pari tuntia aikaa käydä ruoka- ja kukkaostoksilla ja kokata ja laittaa hiukseni ennekuin the perfect hubby tulisi kotiin. "Hei kultaseni! Tänään on ruokalistalla siiderikanaa viinirypälekompotilla ja jälkiruuaksi suklaamoussea ja punaherukoita! Hyss, ei kerrota kellekään, mutta se suklaamousse on Stokan valmisruokatiskistä!" "Oi, rakas, ei se haittaa!!

  VastaaPoista