tiistaina, syyskuuta 13, 2011

*~Kiitos Katariina~*
Ruskoparistoa ei ole, mutta ruskokiviparisto on! Sieluni saa nyt rauhan, mutten silti kuole. Katariinalle ja teille muille pari musiikkihelmeä youtubestä:4 kommenttia:

 1. Happy to help! : ) Nunnien esitys oli svengaava ja ne lennokkaat valkoiset hilkat (tai mikä lieneekään ko. päähineen oikeaoppinen nimitys - tässäkö seuraava selvitettävä kysymys nokkelille salapoliiseillemme?) olivat huikeita! Dream Academyn biisi oli kaunis, itselleni entuudestaan tuntematon. Niinhän se on, että jos kerrankin "let me get what I want"...

  t: Katariina

  VastaaPoista
 2. Niinpä, Lord knows it would be the first time!
  -D

  VastaaPoista
 3. Ai, muistaessani: eksyin aikanaan Daddalien tuulikaappiin googletellessani jotain silloisen Suomen Huippiksen dramaattisen tärkeää detaljia. Totta puhuakseni en tainnut tuolloin edes seurata Huippista tv:stä - sen sijaan seurasin sen raportointia Tuulikaapista, koska kommentoitu versio oli tv-streamia mielenkiintoisempi! Siksi kysyisinkin, aikooko Daddalie kenties raportoida Huippiksen juuri alkaneen uuden kauden, vai onko aika ajanut moisesta jo tyystin ohi (täytyykö minun nyt katsoa se oikeasti telkkarista, mitä?!)?

  Tiedustelee kohteliaimmin,

  Katariina

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen jakso oli niin vetelää että en kyllä lupaa mitään. Ei edes yhtä ainoaa hiusfacinaattoria Saimin päässä. Ja tänään oli se "hirvittävän karismaattinen" noted fashion photographer joka jaaritteli jotain aivan tyhjänpäiväistä. Ja tunnistaako kukaan vielä edes niitä muijia? En minä ainakaan.
  -d

  VastaaPoista