tiistaina, heinäkuuta 24, 2012

Ette varmaan ole tietoisia mutta minulla on ollut sama hiustyyli viimeiset 10 vuotta. Se koostuu siitä että aamusin kerään hiukset poninhännälle niskaan, kierrän hiukset hiuspatukaksi, taitan patukan kaksikerroin ja painan patukan takaraivoon kiinni isoilla haileuvoilla. (Known as the normaali opiskelijalook 1999) Variaatiot tästä on normaali balettinuttura ja letistä tehtävät kaksi erilaista nutturaa. Viimeisen kuukakuden ajan olen kuitenkin huomannut että hiukseni on kasvaneet kohta alaselkään asti ja patukan taittaminen kaksinkerroin ei enää riitä, se pitää taittaa kolminkerroin jotta päät ei törrötä vaan piiloutuvat hainleuan sisään. Ja sitten se laitos hajoaa noin tunnin välein. Tänään sitten bussissa, kun hiukset alkoivat taas näyttää tältä:

(Poistakaa kauneus ja feministinen trailblazing ja lisätkää puoli-irtonaisena riippuva hainleuka) ajattelin että ei jumalauta, nyt saa riittää! Kun pääsin töihin asti varasin alakerran kampaamosta ajan samalle iltapäivälle, googletin hetken aikaa kunnes tajusin että aah, Tina Fey, funny and good hair:
Printtasin pari Tina Fey-kuvaa ja no, lopputulos on kyllä enemmänkin Chloe O'Brian
mut joka tapauksessa! Tänään kuljin Oulun keskustan läpi ensimmäistä keraa sitten vuoden 2002 hiukset auki! Tuuli vaan tuiversi! Fucking unreal! Joo ja testasin kyl heti bussissa että nuo edelleen ylettyy kuristamaan hainleukaan. Dont you worry. Nyt te tietenkin ihmettelette eikö kukaan kampaaja ole ehdottanut minulle aiemmin lyhyttä mallia tms. No ei ole, koska viimeisen kymmenen vuoden ajan tukkani on leikannut, tai siis oikeastaan tasottanut, meidän äiti. Ja koska en ole kymmeneen vuoteen käynyt kampaajalla niin luulin että siellä olisi meno ihan erilaista kuin ennen, hiukseni leikkaisi joku nanobotti jne. No ei ollut! Olin aika WTF kun kampaaja, joka oli minua nuorempi, ehdotti että tuperaan hiustyviäni! Siis tottahan kaikki tupeeraa, paitsi ne jotka ovat viimeisen kymmenen vuotta kiertäneet tukkansa hiuspatukalle, mutta luulin että tupeerauksen suosittelu olis kampaajille noin yleensä ottanen suuri tabu josta ei saisi puhua julkisesti. Ja eikö se kampaajallekin olisi kannattavampaa yrittää shillata niitä hiuspuutereita. Mää oon käsittänyt että hiuspuuterit on nyt niiku tha bomb hiusmänkkialalla. Sitten se sama ehdotti saisin ilmavuutta hiuksiini suihkuttamalla niihin lakkaa. Pää alaspäin painettuna. Jeesus, näytänkö minä siltä että haluan taustatanssijaksi Bon Jovi-videoon? Onko retroilu nyt joku kampaamoiden uusin trendi?

1 kommentti:

  1. Tiiätkö ku ne suosittelee parhaimmillaan trendikampaamoissa kreppaamaan hiusten tyven semmoisella minikreppiraudalla. KREPPAAMAAN.

    VastaaPoista