sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

ScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShit

Scaryin shtti mitä olen ikinä tänne postannut tulee tässä. Jos Scary Shitit olis USAn rautatieverkosto, tää olis Grand Central. Jos Scary Shitit olis Destiny's Child-jäseniä, tämä Scary Shit olis Beyoncé.

Kyllä te tiedätte mikä on hyvää lapsettomuudessa. Ei tarvitse säästää rahojaan johonkin rahastoihin jälkipolville, vaan voi ihan ilman tunnontuskia tuhlata palkkansa DVD-bokseihin. Luulenpa että kun meikäläisestä aika jättää*, kaukaisemmat sukulaiset on vaan ihan että: "Heeeeei, Blade Runnerin directors cut, awesome!", kun taas omat lapset olisivat vähän ehkä bankanneet sen varaan että meikäläisen sterbbo olisi jonkin arvoinen. Ainakin jos olisin kasvattanut ne kusipäiksi, mikä olisi ollut aika inevitable.

No anywayyy, olen sitten ostanut Big Bang theoryn kaudet 1-4 ja olen tässä viimeviikolla tuskaillut sen faktan kanssa että alkaa neloskausi olla katsottuna ja kohta pitää keksiä jotain muuta katsottavaa. Neloskaudellahan perusjengiin liittyvät ihana Bernadette ja Amy Farrah Fowler jonka jälkeen näemmekin useammin girltalkia, lähinnä koskien Pennyn jämätunteita Leonardia kohtaan. Ja mikäs siinä on keskusteltaessa, jos MINÄ olisin dumpannut sellaisen namun kun Leonard, tarvitsisin aika paljon girltalkia. Yhdessä jaksossa tämä girltalk tapahtui Pennyn makkarissa kun yhtäkkiä tajusin että REWIND THIS BITCH!

Look closely:
Oli pakko pikagoolettaa blogistani Tel Aviv-raporttini, koska olin liian laiska enkä jaksanut nousta sohvasta ja kävellä makkariin:


Jos tämä olisi CSI, ja tuota makkarikuvaa vähän rotatettais ja kuvat laittaisi päällekkäin, näyttöön tuli sellainen ärsyttävä vihreäreunainen, vilkkuva laatikko: PERFECT MATCH! Pennyn verho on samaa kangasta kuin meikäläisen peitto. Granted, Pennyllä näyttää olevan kankaasta joku oranssivihreä-värivaihtoehto kun peittoni kuvio on purppurakeltainen, mutta yhtä kaikki, sama kuvio! ScaryShit! Globaalissa markkinataloudessa tälläinen on tietysti ihan mahdollista jne., mutta suuri kysymys lienee olenko ihastunut tuohon peittoon koska alitajuntani luulee että saan sillä scoretettua Leonard Hofstadterin?

ScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShitScaryShit


Lovely Undergradissa josta pöllin tuon kuvan, koska tähän miniläppäriin ei edelleenkään saa liitettyä DVD-asemaa (ja minun todella, todella pitäisi ostaa isompinäyttöinen läppäri), käytiin keskustelua Pennyn asunnon sisustuksesta (onhan se hurmaava!) ja sen mukaan verhot on joko Pier 1:sta (ei löytynyt) tai Urban Behaviorista (jota ei enää ole). Alan vakavasti olla sitä mieltä että Pennyn oma Anthropologie-täkki on sama joka oli Suomityöt New Yorkissa-Alexandralla.*Lempi-kuolemistapa: Vesikastanjaan tukehtuminen tyylikkäillä (tosin kuolemantapaukseni jälkeen ehkä vähän vähemmän tyylikkäillä) kokkareilla Chrystler buildingin yläkerroksissa, niissä joissa on ne kolmionmuotoiset ikkunat.


0 kommenttia:Lähetä kommentti