sunnuntaina, lokakuuta 07, 2012

Vainoharha, not my favorite type of mental problem.

Warning: freaky-deaky content!

En tiedä pitäisikö tässä olla scary shit- bannerit vai ei, koska yleensä olen varannut ne scaryyn shittiin jossa on joku ulkoinen ärsyke, kuten televisiosarjojen lavastajat, mutta toisaalta, ehkä ne oman pään sisäiset scary shitit on niitä kaikista scaryimpiä.

Katsokaahan, olin muutaman päivän flunssassa ja tein töitä kotoa käsin. Tätä varten linnottauduin työhuoneeseen, jonka nurkassa oli säilöttynä kultarakasihanan vanha laavalamppu. Ajattelin sitten napsauttaa lampun päälle, koska minun mielestäni 90-luvun alun trendejä tulee aina välillä juhlia, varsinkin flunssassa. Kukaan ei ollut käyttänyt lamppua varmaan 7 vuoteen, joten hiukan kesti ennekuin laava lähti liikkeelle. Ja katsokaahan mitä siitä muodostui:


Pirunsarvinen, niinistöhiuksinen enkeli joka ulostaa hukkuvan maailman päälle! Like what the hell? Onhan niitä ihmisiä jotka tuntevat kuolleiden rakkaittensa läsnäolon ja saavat "viestejä tuonpuoleisesta", mutta itse en mitään senkaltaista ole kokenut, vaikka joskus olisi kyllä kipeästi sitä kaivannut. TÄMÄKÖ SE VIESTI NYT ON? Jessus, kultarakasihana, enpä tiennyt että olet noin vihanen mulle. Tai et pidä Niinistön politiikasta, whatever.


0 kommenttia:Lähetä kommentti