lauantaina, toukokuuta 25, 2013

OMG.

Kaikkihan me tässä ollaan odotettu että mikä on seuraava YA-fad Harry Potterin, Twilightin ja Hunger Gamesin jälkeen. Yllättäen kyllä, se fad, ainakin pienessä mittakaavassa, saattaa tulla Suomesta. Te kaikki etelän lesot olette varmaan jo kuulleet tästä, mutta meille muille: Ensi syksynä Maikkarilla alkaa, jo 50 muuhun maahan myyty sarja Nymfit. Täältä löytyy traileri ja whacky backstory ready for fanfic and NuttyMadam's obsessive crying. Usassa (jos sillä nyt kukaan muu kuin PBS ostaa eurooppalaisia sarjoja) tämä täytynee haudata jollekin kaapelikanavalle koska vampyyrinpurasujen sijaan tässä seksi on näköjään ihan sitä itseään ja aika keskeisessä osassa. Välttääkseen kuoleman, nymphien pitää nimittäin kopuloida miehen kanssa joka, jep, täysikuu ja jättää mies kuolemaan. Naistutkimuksen (vai mikä sukupuolentutkimus nykyään onkaan) laitoksilla tapellaan jo, kuka saa tehdä väikkärinsä tästä sarjasta.

Mielenkiintoiseksi tämän tekee se että sarjaan on upotettu aivan uudenlaista piilomainontaa. (sivun kuvituksessa on ilmeisesti sarjan päähahmot, guess the lezzie!)

Tämä voi olla Suomen televisiohistorian hirvein tekele sitten Heartmixin, mutta koska tämä on ilmesesti oikeasti myyty 50 maahan (tosin kuka tietää onko nuo vain jotain varuksia, vai näkyykö tämä oikeasti 50 maassa) ja leffa ja toinen kausi on jo tekeillä, niin jotain hyväähän tässä täytyy olla. Tosin tehtiinhän siitä Heartmixistäkin soundtrack. Melkein tekisi mieli irtisanoa itsensä töistä ja keskittyä tämän recapäämiseen ensi syksynä.


0 kommenttia:Lähetä kommentti