sunnuntaina, helmikuuta 22, 2015

Jotain olin unohtanut

Netflixistä löytyi The Cutting Edge, Unelma Jäällä-leffa, joka on mitä mainiointa viihdettä yömyöhään kun ei saa flunssan takia unta. Taitoluistelumaailmaan sijottuvassa leffassa boy meets girl, he tappelevat 90 minuuttia ja sitten pussaavat. Ihan siis Daddalien lempiromcomformaatilla mennään. Budjettia on varmaan ollut jonkun käytetyn Toyota Corollan hinnan verran, mutta päähenkilöiden kemia on niin toimivaa, että meikä sai tästä kyllä ihan hyvät fnissigit fiilikset. Leffa on valmistunut 1992, ja ajattelin katsellessani että ajan hammas näkyy tässä yllättävän vähän, kunnes kiinnitin huomiota yhteen pieneen yksityiskohtaan. Olin täysin unohtanut että ysäreiden alussa muodissa oli kaiken maailman random koristelut vaatteissa! Mitä enempi sitä parempi! Oli esim. rokokoo-, inka-, egypti- tai slaavilaisteemaisia koristenauhoja, katsokaa:


Kauhulla muistan että minullakin oli Luhdan violetti toppatakki jossa oli iso koristekuvioitu vaakuna joka peitti koko selän!

Ei ollut mitään väliä oliko vaate muuten juhlava, koristenauhoja heitettiin ronskilla kädellä ihan mihin vaatteeseen tahansa:Katsokaa tuon liivi-ensemblen housuja, tod. muistuttaa 90-puolenvälin legendaarisen suosittuja Part Two-stretch-housuja, mulla oli tummanruskeat ja mustat stockan kanta-asiakastarjouksesta.

Muuten 90-luvun muoti ei kivistänyt silmiä enää yhtään niin pahasti kun etukäteen luulin, esim. tämä outfithän on totes rad:

Ja _juurikin_ tuon huivin oudon asettelun takia.

Ja naispäähenkiö Kate käyttää harjoituksissa usein ihanan pehmeän näköisiä angoravilliksia jotka voisin adoptoida vaatekaappiini koska vaan:

Tuossa on vyötäröllä vielä romanttinen yksityiskohta:

Iihana.

Joten jos teillä on Netflix niin vilkaiskaa tämä. Jos ei muuten nappaa niin lupaan että leffassa on joku 20 sec erkkapornoa, uuh:


Take that, Christian Grey.


0 kommenttia:Lähetä kommentti