sunnuntaina, helmikuuta 08, 2015

No nyt on ongelma.

Pitäisi viettää talviloma, mutta miten?! Aurinkomatkoilla olisi äkkilähtö Ho Chi Minh Cityyn viikoksi puolellatoista tonnilla, onko kukaan käynyt? Voisi olla aika jännä! Mutta sitten aloin miettiä, et hitto! Pitäiskö pitää kotiloma?! Ostaisin jonkun pelikonsolin ja pari peliä ja uppoutuisin siihen instead (I salute you, legendaariset return to castle wolfenstein maratonsessiot vuodelta 2001). Oisko hyvä? Sitten siitä pelikonsolista olis varmana iloa myöhemminkin? Äänestäkää!

OMG. PS4sen saa valkoisena, sopisi aika täykysti mun valkoisen telkun viereen ja OOOMG! PS4selle on tullut joku castle wolfenstein-peliiiii!

2 kommenttia:

  1. Todellakin kotiloma, ja pizzaburgereita koko viikonlopuksi. (Nyt niitä on jo kaupoissa näkynyt, en ole tosin laatua testannut.)

    VastaaPoista
  2. Vietnamin ja pelikonsolin väliltä valitseminen on kuin elämän ja virtuaalielämän väliltä valitsemista. Nykyisin molemmat ovat toki suosittuja vaihtoehtoja, mutta mä olen (vain) tässä tapauksessa ns. pro life.
    Aurinkomatkoilla on myös halpoja äkkilähtöjä Miamiin. Okei, se on Tuksun suosikkikohde, mutta siitä huolimatta hyvä kohdevalinta.

    T. Johanna

    VastaaPoista