perjantaina, tammikuuta 07, 2005

Hyvää alkanutta vuotta!

Pitkästä aikaa McDonalds tarjoaa meille kokonaan uusia kamppistuotteita, ja koskapa tiedät että sitä minulta odotetaan, olen tunnollisesti testannut nämä tuotteet. Teema on joku "Antaa palaa" ja tämän bannerin alla tarjotaan Big hot rio-hampurilaista, Chili Chicken Wingsejä ja La Fiesta-salaattia sekä tietysti jokaiseen kampanjaa ympättävää ElMacoa. Testasin ensimmäisenä testipäivänä Big Hot Rion ja kanansiivet. Ehkäpä makunystyräni ovat jotenkin tuhoutuneet jossain vaiheessa mutta en maistanut mitään eroa Big Hot rion ja Elmacon välillä. Mainos lupaa jalapenoja (hampurilaisessani niitä oli 1? kpl) sekä quacamolea, mutta molempien maku peittyi siihen elmacomaiseen tomaattisoosiin. Ja mikä ihme siinä on että kaikki kampanjahapurilaiset ovat nykyään sitä isointa sämpyläkokoa jonka syöminen on erittäin hankalaa? Puhumattakaan siitä että minun hampurilaiseni oli luvattoman kylmä. Asiantilaa paransi hiukan maukkaasti maustetut Chili Chicken Wings, mutta niissä oli se vika mikä aina on kaikissa kanasiivissä, syötävää oli huikean vähän verrattuna inhottaviin rustoihin ja säikeisiin. Mutta on nyt nähty sekin evoluutio mäkärituotteissa: ensiksi kaikki tarjoillaan jauhettuina, sitten tulee lihanpalat (Chicken Flatbread) ja nyt nähdään oikeen lihoja joissa on luu. Eihän tämä olekaan evoluutio vaan degeneraatio! Seuraavaksi tiedossa: Kivikautis-viikot!

Eilen sitten olikin testausvuorossa LaFiesta-salaatti joka konseptina on erittäin epäilyttävä: Lämmintä jauhelihaa salaattipedin päällä. Mutta, eteenpäin, Jumalan sotilaat! Yllättäen tämä ruoka paljastui koko porukan parhaimmaksi! Jauheliha oli mausteista, sen päälle pursotettu epämääräinen valkoinen mössö erinomaista ja mukana toimitetut, miniskulaarit tacolastut rapea lisä. Parempaa tämä olisi ollut ilman kuuman jauhelihan alla kärsiviä salaatinlehtiä joita ei kauheasti tee mieli sen jälkeen kun on ensiksi syönyt jauhelihan polttoainesammioonsa. Miksei tätä saa tuplana, ilman salaattia, pienestä kupista, reilunkokoisten tacolastujen kera?

Koskapa olen armelias sielu, paljastan tässä kamppistuoteideoita joita päähäni pälkähti viimeyönä, kiehnätessäni levottomana sängynpohjalla. (Oooh, insomnian jumalat, olette tuoneet nämä ideat minulle kuin makean nektarin jalokivin koristellussa pikarissa!)

Retun of the Fetasalaatti! Kuinka syömmein kipunoikaan kun ajattelen fetasalaatin katoamista mäkkräin mainospleksesistä. Röyhkeästi mäkkäri on astunut tielle jossa vegetaristeille ei löydy mitään syötävää ruokalistoiltaan (paitsi hampurilainen ilman pihviä, joka on vähän niikuin olohuone ilman telkkaria, se on kuulemma mahdollista, mutta ei siitä kukaan nauti). Ei ne kasvavat joukot kasvissyöjiä vain katoa maanpäältä, eikä ne kaikki ole sellaisia hihhuleita jotka eivät periaatteellisista syistä syö mäkkärissä.

MCScarlett! Grillattuja maissintähkiä ja maissileipähampurilaisia ja persikkapiirasta!

McBritain! Custardia, Fish and Chipsejä ja Curryburger!

McCalzonet! Parannettu versio flatbreadeistä, mutta sen mauttoman salaatin sijaan lämpimiä vihanneksia. Voisi olla feta-versio, kanaversio ja jauhelihaversio.

No onneksi minun ei tarvitse kehitellä mäkkärin uusia tuotteita, ne kehittää joku kulinaari-instituutti Ranskassa.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti