maanantaina, elokuuta 25, 2008

Post long overdue

Hei taas te ihmiset jotka uskollisesti pidätte minut jossain blogilistoillanne. En ole krjoittanut pitkään aikaan ja syytkin ovat aika vakavia (Huippisrecapit kyllä kaatuivat ihan omaan mahdotomuuteensa, mutta unohdatte sen kohta kun kerron paljon vakavamman syyn.)

Kultarakasihana kuoli 29.6 kotonamme sillävälin kun olin hakemassa kaupasta kermaa vohveleihin. Luonnollinen, äkillinen kuolema, (ei kuulemma kipuja mutta niihän ne aina sanoo) ja kun saavuin kotiin ei enää ollut mitään tehtävissä. Epätodellinen päätös 10 vuoden suhteelle. Asuimme yhteenlaskettuna vain pari vuotta yhdessä, mutta mielemme olivat yhdessä aina. Ei enää. Olen viimeaikoina tuntenut uskomatonta tuskaa hetkittäin, juonut liikaa epämääräisissä seuroissa ja halunnut kuolla itsekin, mutta samoin myös pieninkin hyvä asia, uusi syystakki tai ystävällinen ele, on tehnyt minut järjettömän onnelliseksi. Nyt on vaan tyhjiä kirjahyllyjä ja aivan liian isoja jauhelihapakkauksia yhden hengen talouteen.

Pyydän anteeksi heiltä joille en ole tätä jaksanut henkilökohtaisesti ilmoittaa. Asian toistaminen ja kertaaminen on vaan tähän päivään mennessä ollut hirveän rasittavaa ja väsyttävää.


0 kommenttia:







Lähetä kommentti